bel: 0183 - 58 1336 of 06 - 44 51 64 29 info@woninginrichtingbos.nl
Voor uw woonwensen & slaapcomfort

Zon- & Insectenwering

Warme zomers vragen om verkoeling in huis. Zonwering en rolluiken zijn hiervoor erg geschikt. Het nederlandse bedrijf Degalux uit Barneveld is onze leverancier. Hierdoor kunnen we altijd snel leveren met een uitstekende garantie. U bespaard met zonwering ook energie door warmte buiten of juist binnen te houden. Daarbij wordt inkijk verminderd terwijl zicht naar buiten mogelijk blijft. 

Horren en hordeuren kunnen ongedierte en pollen weren uit huis. Daarbij zorgt insectenwering voor een betere luchtkwaliteit want ventileren is gezond. In de winkel kunt u alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. Wij kiezen bewust voor de nederlandse kwaliteit producten van Unilux. Hierover adviseer ik u graag.

Unilux Horren

Zonne schermen

Zowel terras- als uitval schermen zijn ideale bescherming rondom uw huis. Het creëert ook schaduw en sfeer. Een parasolvoet in uw tuin is nu verleden tijd, dus het bespaard ruimte. Zeker in combinatie met elektrische bediening een groot comfort in de zomer voor binnen en buiten. 

Screens

Het fijne aan screens is dat ze warmte, inkijk en felle zonnestralen buiten houden en het binnen koel houden. Maar wel zo dat licht en zicht naar buiten behouden blijven. De kleurkeuze is groot en bepalend voor de uitstraling van uw huis. De bediening kan tegenwoordig zelfs op zonne-energie. 

Rolluiken

Rolluiken doen meer dan u denkt. Ze beveiligen uw huis, houden warmte buiten of juist binnen en geven verduistering en privacy. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en veel verschillende bedieningsmogelijkheden.  

Plisséhor of deur

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland. Dat is niet voor niets. Insecten blijven buiten en het regelt uw ventilatie. Ze zijn mooi, modern, kindvriendelijk en praktisch in gebruik. Toepasbaar op alle ramen en deuren.  

inklem-horren

Dit is een vast raamhor die u tussen het kozijn inklemt, zonder te schroeven. Ze zijn eenvoudig te plaatsen of te bedienen. We meten deze producten natuurlijk thuis bij u in. Zodat u altijd maatwerk geleverd krijgt.

Rolhor of deur

Met een hor kun je ramen en deuren ook ’s avonds open laten staan zonder last te hebben van muggen en andere insecten in huis. Rolhorren en deuren zijn snel en gemakkelijk in gebruik en het gaas valt bijna niet op.