bel: 0183 - 58 1336 of 06 - 44 51 64 29 info@woninginrichtingbos.nl
Voor uw woonwensen & slaapcomfort

Vloerbedekking

Vloerbedekking brengt sfeer in huis. Veel is mogelijk en de keuze is groot. Wij zijn specialist op het gebied van tapijt, laminaat, pvc vloeren, vinyl, linoleum en deurmatten. De mogelijkheden zijn groot. Een vloer kiezen doet u niet dagelijks. Het helpt om de materialen te zien, te voelen en te ervaren. Kom naar de winkel en laat u adviseren welke vloer past bij uw wensen. 

Tapijt

Zacht, warm en comfortabel. Het dessin, de kleur, de structuur en de uitstraling kunt u aanpassen aan uw stijl en wensen. Zowel hoogpolig als laagpolig te krijgen. Akoestisch, geluiddempend en  warmte isolerend. Goed te reinigen. 

Vinyl

Ze noemen dit ook wel ‘stille vloerbedekking’ vanwege de geluiddempende eigenschappen. Zowel in hout, tegel als in betonlook verkrijgbaar. Het voelt prettig aan en goed in combinatie met vloerverwarming.  Waterbestendig en laag in onderhoud. 

Karpetten

Van elk tapijt kan een karpet gemaakt worden. Helemaal aangepast aan uw smaak, wensen en maten. Ook de keuze voor diverse randafwerkingen maakt dat u hiermee eigen look in huis haalt die zorgt voor warmte en comfort op de vloer.  

PVC vloer

Deze kunststof vloeren zijn oersterk en bestand tegen vocht. Verkrijgbaar in veel kleuren en dessins. Je kunt zelfs gaan voor een echte hout- of plavuizenlook. PVC is onderhoudsarm, slijtvast en  geluidsdempend. Zeer geschikt in combinatie met vloerwerwarming. 

 

Laminaat

Laminaatvloeren van kwaliteit zijn bijna niet te onderscheiden van echt parket of steen. Maar wel een stuk vriendelijker voor de portemonnee. In veel soorten en maten. Het is slijt- en krasvast en onderhoudsarm. 

Deurmatten

De combinatie van harde en zachte vezels met vocht absorberende kwaliteiten houden uw huis schoon en droog. Wanneer deze op maat is gemaakt sluit hij perfect aan op uw vloer. Dat is niet alleen mooi maar ook praktisch.