bel: 0183 - 58 1336 of 06 - 44 51 64 29 info@woninginrichtingbos.nl
Voor uw woonwensen & slaapcomfort

Slaapcomfort

Slapen doen we ongeveer een derde van ons leven. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor comfort en kwaliteit die bij hun lichaam en wensen past. Goed slapen verdient aandacht. U bent van harte welkom in onze winkel voor een persoonlijk advies.  

Matrassen

Goed slapen begint met een goed matras en dat is persoonlijk. Ieder lijf is anders. Advies is daarom geen overbodige luxe. Koudschuim of pocketvering dat ligt echt anders. Samen bespreken we uw wensen en situatie zodat u daarna in alle rust 100 dagen kunt proefslapen.

Kussens

Welk kussen bij u past is net zoals bij de keuze van een matras heel persoonlijk. Kiest u voor rubber, synthetisch of voor veren?  Uw persoonlijke maten, slaaphouding en de stramheid van uw matras zijn ook belangrijke factoren. Laat u adviseren,  de keuze is groot. 

Ledikanten

Ze zijn er in vele soorten en maten. Van modern tot klassiek. In hout gefineerd of gelakt. Zo is er de keuze uit een normale of extra comfortabele senioren hoogte. We stemmen de bedbodem en het matras af op uw wensen.   

Bedbodems

Met de keuze voor een lattenbodem, spiraalbodem of schotelbodem. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van uw matras. Bedbodems zijn leverbaar in vlakke en in verstelbare uitvoeringen die handmatig of elektrisch bediend kunnen worden. 

Boxsprings

Een boxspring is een echte sfeermaker door de gestoffeerde matrasdrager, achterwand en het  voeteneind. Ze worden vaak in combinatie met een pocketveer matras gekozen, maar dit kan ook prima met een matras van uw keuze.

Bedtextiel

Onze collectie bedtextiel is groot en bestaat uit kwaliteitsmerken. Voor al uw hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens en molton hoeslakens. Maar ook anti-allergie en incontinentie hoeslakens kunnen we voor u bestellen.