bel: 0183 - 58 1336 of 06 - 44 51 64 29 info@woninginrichtingbos.nl
Voor uw woonwensen & slaapcomfort

Raambekleding

Welke sfeer u ook kiest, hier krijgt u maatwerk en kwaliteit. Zo kiest u voor raambekleding die past en op maat wordt gemaakt. Dat is geen alledaagse keuze. U wilt de stoffen en materialen zien, voelen en ervaren. Dat kan in onze winkel daar krijgt u ook persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak op een dag en tijdstip dat u schikt. 

Over gordijnen

De keuze in materiaal, dessins, stoffen en kleuren is heel groot. Van klassiek naar modern en van lichtdoorlatend naar verduisterend. Ook de verschillende plooi keuzes (wave, vlinder of enkel) maken het helemaal af. Voelen, zien en beleven helpen bij uw keuze. 

Rol & Vouw gordijnen

Van de meeste gordijnstoffen kunnen vouwgordijnen gemaakt worden. Zowel verduisterend, lichtdoorlatend als transparant verkrijgbaar. In vele kleuren en dessins. Ook is er keuze tussen handbediening of elektrisch. 

Plissés

Het meest veelzijdige gordijntype dat er is. Pas uw inkijk aan naar wens. Zowel bottum-up als topdown. Functioneel, mooi en duurzaam. Zowel in enkelvoudige harmonica stof als in dubbele honingraad te krijgen. Eindeloze keuzes en variaties. 

Vitrages

Ze zorgen ervoor dat het licht op een gefilterde manier naar binnen valt. U voorkomt inkijk overdag maar kunt wel naar buiten kijken. Veel kleur-, dessin en plooimogelijkheden. Helemaal aan te passen naar eigen wensen en stijl.  

Inbetweens

Voor privacy en een mooie lichtinval. Dit is de optie tussen overgordijnen en vitrages in. Ze zijn dunner dan overgordijnen en dikker dan vitrage.  Wederom verkrijgbaar in veel kleuren, dessins en motieven. Te confectioneren naar wens. 

Jaloezieën

Een vorm van binnenzonwering die bestaat uit draaibare horizontale of verticale lamellen. U bepaalt de mate van privacy en hoeveelheid licht die wordt binnengelaten door de stand aan te passen. Zeker in vochtige ruimtes ook prettig voor de hygiëne.