bel: 0183 - 58 1336 of 06 - 44 51 64 29 info@woninginrichtingbos.nl

Voor al uw woonwensen & slaapcomfort

Over

Floor Bos

Klanten uit de regio Molenlanden weten de Firma Bos goed te vinden. Dit familiebedrijf bestaat bijna 100 jaar. De korte lijnen,  Nederlandse kwaliteitsproducten, het persoonlijke advies en uitstekende service van Floor Bos zorgen voor een trouwe klantenkring. 

Een krachtig familiebedrijf 

Het bedrijf is opgericht in 1924 door mijn opa Floor Bos (senior). Textiel, dat is zijn handel. De winkel zit op dat moment nog vast aan het woonhuis dat aan de overkant van het huidige winkelpand staat. Maar er is ook verkoop langs de deur. In de jaren 60 neemt mijn vader Gijs Bos het stokje over en verhuist het bedrijf naar de overkant: ons huidige pand. De focus komt op woninginrichting en ook mijn moeder Grieta Bos-Brouwer helpt jaren mee in de winkel. 

Focus op wonen en slapen

Midden jaren 80 neem ik, Floor Bos, de leiding over van mijn vader. Hierbij wordt afscheid genomen van textiel. Woninginrichting en slaapcomfort zijn en blijven mijn expertise. Mijn vrouw Annemiek is jarenlang actief in de winkel en mijn vader Gijs hielp tot op hoge leeftijd (90+) met de administratie. Ook mijn broer Leen Bos werkt hier als zelfstandig stoffeerder. De kracht van ons familiebedrijf zit in de korte lijnen, persoonlijke service en fijne samenwerking. 

U krijgt persoonlijk advies op maat

Het maken van een afspraak, op een tijdstip dat het u uitkomt is altijd mogelijk. U krijgt ouderwets vakmanschap in combinatie met een uitstekende service. Door uw woon- of slaapsituatie te bespreken help ik in het grote aanbod van keuzes en mogelijkheden. Dat is persoonlijk advies op maat. Natuurlijk kom ik daarna de producten bij u thuis inmeten. Kom naar de winkel om alles te zien, te voelen en te ervaren. Helpen doe ik graag, u bent van harte welkom.