0183-581336 of 06-44516429 info@woninginrichtingbos.nl

Voor al uw woonwensen & slaapcomfort

Over

Floor Bos

Niet voor niets bestaan we meer dan 95 jaar. Klanten uit de regio Molenlanden weten ons goed te vinden. De korte lijnen, veelal nederlandse producten van kwaliteit, het persoonlijke advies en de uitstekende service zorgen voor een trouwe klantenkring om ons heen. 

De kracht van een familiebedrijf

Het bedrijf is opgericht in 1924 door mijn opa Floor Bos (senior). Textiel, dat is zijn handel. De winkel zit op dat moment nog vast aan het woonhuis, maar er is ook verkoop langs de deur. In de jaren ’60 neemt mijn vader Gijs Bos het stokje over en verhuist het bedrijf naar het pand aan de overkant van de straat. De focus komt op woninginrichting. Op de gevel prijkt: Firma Bos & Zn. Woninginrichting & Textiel.

Focus op wonen en slapen

Midden jaren ’80 neem ik, Floor Bos, de leiding over van mijn vader. Hierbij wordt afscheid genomen van het textiel. Woninginrichting en slaapcomfort dat is mijn expertise. Mijn vrouw Annemiek was jarenlang actief in de winkel en mijn vader hielp tot op hoge leeftijd (90+) nog met de administratie. Ook mijn broer Leen Bos werkt hier als zelfstandig stoffeerder. 

U krijgt persoonlijk advies op maat

Het maken van een afspraak, op een tijdstip dat het u uitkomt is altijd mogelijk. U krijgt hier ouderwets vakmanschap in combinatie met een uitstekende service. Door uw woon- of slaapsituatie te bespreken help ik in het grote aanbod van keuzes en mogelijkheden. Zo krijgt u persoonlijk advies op maat en producten worden natuurlijk bij u thuis ingemeten. In de winkel kunt u het zien, voelen en ervaren, u bent van harte welkom.